donderdag 31 januari 2013

Een nieuw jaar, een nieuw begin




Kameraden,

Graag als eerst willen we iedereen een goed Joel en een strijdbaar 2013 toewensen.

Dat het al even stil is rond Autonome Kameraden zullen we niet ontkennen.

Enkele Kameraden hadden besloten om hun activisme wat terug te schroeven van wegen werk en andere om de studies af te ronden. Maar minder actief wil niet zeggen niet actief.

Uiteraard kunnen we niet zoals onze vrienden van AFF en Blokbuster onze webstek elke dag, week of maand vol spammen met artikels die even kwaliteit vol zijn als een hersenloze tv-soap.

Wat betreft het artikel van Rechts Actueel en achteraf Blokbuster

Wij waren aanwezig bij de oprichting van Autonome Nationalisten en steunen het initiatief volop. Met AN “Autonome Nationalisten” kan het autonoom concept verder verspreiden onder zowel toekomstige militanten voor de Vlaamse zaak, als de wat meer doorwinterde Vlaamse militant. Nieuwe ideeën en nieuwe acties kunnen enkel positief zijn voor Vlaanderen en de Vlaamse beweging.

Autonome Kameraden was en is altijd een initiatief geweest van kameraden om de onderlinge ruzies van diverse Vlaamse organisaties te overbruggen. En om nieuwe leden aan te trekken, zonder een lidkaart te moeten nemen of een stempel te krijgen dat je tot een bepaalde groepering hoorde. Dit is ook mee de boodschap van Autonome Nationalisten. Of men nu bij groep A,B of C actief is maakt niet uit, AN verwelkomt iedereen die hun rangen wil versterken om een positieve bijdrage te leveren aan zaken die ons gemeenschappelijk liggen.

En met dit allemaal gezegd, valt ons enkel af te sluiten met deze oproep. Wij Vlaams-Nationalisten hebben meer dan genoeg vijanden, laat ons eindelijk eens de onderlinge strijdbijl begraven en samen werken naar een onafhankelijk Vlaanderen

in een Europa der vrije volkeren!

En wat betreft over een zogezegd (mislukte) gemaskerde aanval op ALS. AK is niet bewust van een (mislukte) actie tegen ALS.               
El Gato